
به گزارش جام جم آنلاین، حمید عمادی در گفتگوی تلفنی با بخش خبری سیما گفت: علائم زیرسویه های جدید BQ.1 و BQ.1.1 که در کشورهای مختلف دنیا غالب شده است، تفاوت چندانی با سویه های قبلی ندارد.
این متخصص بیماریهای عفونی افزود: تب، گلودرد، سرفه و گاهی، اسهال و تهوع و استفراغ، از جمله علائم زیرسویه های جدید است.
عمادی ادامه داد: البته ممکن است که مجموع علائم در یک نفر مشاهده نشود و برخی علائم را داشته باشد.
وی با عنوان این مطلب که افراد سالمند و بیماران خاص که دچار ضعف ایمنی هستند، در صورت ابتلاء بستری میشوند.
عمادی با تاکید بر استفاده بیش از پیش از ماسک در اماکن عمومی، تصریح کرد: باید دومرتبه ماسکها را بزنیم تا کمتر باعث انتقال بیماری شویم.
این متخصص عفونی بر آمادگی مواجهه با موج جدید کرونا تاکید کرد و افزود: احتمالاً ما هم درگیر موج جدید بیماری خواهیم شد بنابراین، بهتر است آماده باشیم تا کمتر آسیب ببینیم.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد